Suomen Vyöhyketerapeuttien kesäpäivät Hauholla 19.-20.8.2017

Vietämme vuosittaista koulutustapahtumaamme tällä kertaa vanhassa tutussa Ilorannassa 19.-20.8.2017. Kesäpäivien aiheena on tänä vuonna KÄSITTELYN PÄIVITYS. Pääkouluttajamme Terje Varpe saapuu Norjasta kouluttamaan meille uusimman tiedon, tutkimuksen ja vyöhyketerapiakäsittelyn. Terjellä on tänä vuonna uutta tietoa verenkiertojen ja aivojen lymfan käsittelystä. Puhetta tulee varmasti myös vagushermosta ja muista aikaisempien vuosien aiheista.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 35 vuotta siitä kun Charles Ersdal aloitti vyöhyketerapiakoulutuksen Suomessa. Sen kunniaksi lauantaina on kutsuttu ensimmäisiä Suomessa koulutuksensa saaneita Ersdalin vyöhyketerapeutteja juhlistamaan juhlavuotta. Lauantaina illallisen jälkeen klo 19 eteenpäin ohjelmassa on puheita, keskustelua ja videoiden katselua. Savusauna on varattu kunniavieraille jo klo 15 alkaen ja muut pääsevät saunomaan koulutuksen jälkeen ennen illallista.

Lämpimästi tervetuloa Hauholle tärkeän koulutuksen, vuosipäivän juhlistamisen ja upeiden vyöhyketerapeuttikollegoiden tapaamisen merkeissä!