HAUHON KESÄPÄIVÄT 2011

Hauhon kesäpäivät pidetään tänä vuonna 19.-21.8.2011 Hauhon Ilorannassa.

Koulutusviikonlopun luennoinnista vastaa TERJE VARPE Norjasta ja tulkkauksen viikonlopun aikana hoitaa ammattimaisen varmasti Kristiina Oikarinen. Hauhon koulutusviikonloppu on täydellisen upea mahdollisuus päivittää omaa vyöhyketerapiatietämystä ja omia terapiataitoja parhaan mahdollisen kouluttajan opastuksella.

LKL:n uudistuksien myötä jokaisen terapia ryhmän joka kuuluu LKL:n, tulee vaatia omilta jäseniltään terapiataitojen päivitystä ja ylläpitoa koulutuksen kautta. Myös Suomen vyöhyketerapeutit ry:n jäsenillä tulee  tulevaisuudessa olla päivitys oman taidon osalta suoritettuna.

Tule siis Hauholle ja saat uskomaton määrä päivitettyä tietoa käyttöösi!

Uutena mahdollisuuten koulutusviikonlopun ohjelmassa on ”Käsittelyn seuraaminen ”-osio. Perjantaina 19.8.2011 Terje tekee vyöhyketerapia-käsittelyjä ja niitä on mahdolista tulla seuraamaan ja sitä kautta oppimaan. Käsittelyn seuraamisen hinta on 20€/hlö joka sisältää vähintään kaksi käsittelyn seuraamista. Hinta ei sisälly Hauhon kesäpäivien koulutusviikonlopun hintaan. Ilmoittautuminen ja lisätiedot asiasta saat HEIKKI LEHTOLA p.0400 105333 sekä vyohyketerapeutit@gmail.com


ARVONTA!!!! Kaikki Hauhon kesäpäiville osallistuvat ajoissa koulutusmaksunsa maksaneet osallistuvat arvontaan jonka palkintona on Terjen tekemä vyöhyketerapiakäsittely lauantaina luentojen jälkeen ( arvo on 100€).


Ilorannan täysihoito EI sisälly koulutusmaksuun, vaan se maksetaan suoraan Ilorannan henkilökunnalle.

Lisätietoja kaikista Hauhon kesäpäiviin liittyvistä kysymyksistä saat vyohyketerapeutit@gmail.com kautta sekä Suomen vyöhyketerapeutit ry:n jäsenlehdestä SIGNAALI 1/2011.


TERVETULOA MUKAAN!

TAPAAMISIIN ILORANNASSA!